Πολύ σημαντική νίκη με 1-0 πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στην Λαμία στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» αν και τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου στο 80’ της αναμέτρησης.
Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Όμως στο τέλος τους ματς μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, το οποίο του έδωσε τη νίκη, με την οποία εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πλέον, το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου έχει φτάσει τους 31 βαθμούς, εκμεταλλευόμενο και την ισοπαλία της Ξάνθης με 1-1 κόντρα στην Κέρκυρα.
Ο Δημήτρης Σκαφίδας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς και για τη βοήθεια του Σίλβιο Προτό στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.
Οι νησιώτες βρέθηκαν κοντά στη νίκη, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 93’ για τους Ακρίτες και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του.