Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οργια από τον Κομίνη

Οργια από τον Κομίνη
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 20:22

Άρχισε τα όργια ο Γιώργος Κομίνης στο ΟΑΚΑ. Ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος χάρισε 2 φορές την κίτρινη κάρτα στον Ογκνιεν Βράνιες, ο οποίος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ στο 20’ τράβηξε τον Ανσαριφάρντ, με τον ρέφερι να του χαρίζει την κίτρινη κάρτα, ενώ 5 λεπτά αργότερα έκλεισε τα μάτια σε κεφαλοκλείδωμα του Βόσνιου στον Μάριν.

Προκλητική η διαιτησία του Κομίνη, όπως δυστυχώς αναμενόταν, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να πρέπει να ματώσουν, ώστε να κερδίσουν φάουλ από τον διαιτητή του αγώνα. Εκτός από αυτά, ο Κομίνης κάνει όλο συστάσεις, ενώ θα έπρεπε να εφαρμόζει τον κανονισμό και να τιμωρεί με κάρτες το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ.

Τέλος, ανέχεται τις διαμαρτυρίες του Μανόλο Χιμένεθ, με τον Κομίνη να προσθέτει ακόμη μία διαιτησία… εξυγίανσης στο ενεργητικό του μέχρι στιγμής, ευνοώντας σκανδαλωδώς τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-2 στην παράταση του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2 το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα) και έτσι σφράγισαν το ένα από τα 4 εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα είδαν τα καπνογόνα;

Τα είδαν τα καπνογόνα;

Οι οπαδοί της ΑΕΚ άναψαν καπνογόνα στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι υπότροποι και να κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας.

Πρόβλημα με Σισέ

Πρόβλημα με Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ και έτσι βρίσκεται εκτός 18αδας. Τη θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Ρομαό, με τον Ζιλέ να βρίσκεται στον άξονα.

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το gavros.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας μετέφερε το κλίμα, αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν την έναρξη της μεγάλης μάχης για το Κύπελλο Ελλάδας.