Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα με Σισέ

Πρόβλημα με Σισέ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 19:41

Ακόμη ένα απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό πριν από την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν μπόρεσε να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, λόγω σκωληκοειδίτιδας, ενώ λίγο πριν από την έναρξη του ματς ο Παπέ Αμπού Σισέ ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι έμεινε εκτός 18αδας.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα ξεκινούσε ως βασικός την αναμέτρηση, ωστόσο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Τη θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Ρομαό, ενώ ο Ζιλέ βρίσκεται στον άξονα.

Στην 18αδα βρίσκεται και ο Σεμπά, ο οποίος κάθεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» αντικαθιστώντας τον Σισέ.

Διαβάστε επίσης

Οργια από τον Κομίνη

Οργια από τον Κομίνη

Χάρισε κίτρινη κάρτα στον Βράνιες στο 20’ σε τράβηγμα στον Ανσαριφάρντ, ενώ στο 25’ δεν του έδωσε κάρτα σε κεφαλοκλείδωμα στον Μάριν. Θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Βόσνιος αμυντικός, με τον διαιτητή του αγώνα να ευνοεί σκανδαλωδώς τους «κιτρινόμαυρους».

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ

Προκρίθηκε στους «4» η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-2 στην παράταση του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2 το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα) και έτσι σφράγισαν το ένα από τα 4 εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε το pre game: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το gavros.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας μετέφερε το κλίμα, αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν την έναρξη της μεγάλης μάχης για το Κύπελλο Ελλάδας.