Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έπαθαν σοκ με τον… υπέρβαρο Εμενίκε!

Έπαθαν σοκ με τον… υπέρβαρο Εμενίκε!
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 14:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μόλις είκοσι λεπτά πριν απ’ το κλείσιμο του εμβόλιμου μεταγραφικού «παραθύρου» υπέγραψε στη Λας Πάλμας ο Εμάνουελ Εμενίκε, αλλά κατά τα φαινόμενα θα δώσει… μάχη με τη ζυγαριά για να βρει θέση στην ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Στα ιατρικά τεστ που πέρασε ο Νιγηριανός βρέθηκε κατά τουλάχιστον πέντε κιλά υπέρβαρος (ζυγίστηκε 95 κιλά, ενώ το βάρος του δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 90), ο Πάκο Χέμεθ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας (5/2) απέναντι στη Μάλαγα και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο και απώλεια βάρους για να βρει θέση στη Λας Πάλμας.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη, ΟΛΟΙ, στις 16:45

Στο Ρέντη, ΟΛΟΙ, στις 16:45

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Άκουσον, άκουσον...

Άκουσον, άκουσον...

Το... τρομερό επιχείρημα της Αστυνομίας μετά τα όσα έκαναν στα Γιάννενα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλει μόνο πρόκριση

Θέλει μόνο πρόκριση

Με την ΑΕΚ παίζει απόψε ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και αναζητά μόνο το καλό αποτέλεσμα. Live στο gavros.gr στις 19:30/CS1.