Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θέλει μόνο πρόκριση

Θέλει μόνο πρόκριση
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 13:59

Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πράξη δεύτερη. Με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (Live στο gavros.gr στις 19:30/CS1) στη ρεβάνς του 0-0 που έγινε στον Ναό προ ημερών. Ο Θρύλος έμεινε πίσω στη βαθμολογία μετά το 1-2 από την ίδια αντίπαλο πριν από μερικές ημέρες και αναζητά την αντίδραση με την οποία θα καταφέρει να κερδίσει ξανά ψυχολογία.

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει κάνει τα πλάνα του για αυτή την αναμέτρηση και θα προσπαθήσει φυσικά να παρατάξει μια καλή και ικανή, αλλά προπάντων προσεκτική ομάδα στο χορτάρι, που δεν θα κάνει ξανά τα λάθη του περασμένου αγώνα, όταν ήταν μπροστά στο 81' και στο 94', πίσω.

Όλοι λοιπόν θα έχουν μάθει από τα λάθη της Κυριακής και το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αντίδραση είναι το ζητούμενο, άλλωστε, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα μπει μέσα από την αρχή να κάνει αυτό που ξέρει και δεν είναι άλλο από το να κερδίσει ξανά στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο.

Οι Πειραιώτες έμαθαν από τα λάθη τους, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το σοκ της Κυριακής και πλέον περιμένουν αυτόν τον αγώνα να δώσουν τις απαντήσεις τους, να κάνουν το παιχνίδι τους και να κερδίσουν, με την πρόκριση να την αφιερώνουν στα θύματα της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους σαν αύριο, πριν 37 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Άκουσον, άκουσον...

Άκουσον, άκουσον...

Το... τρομερό επιχείρημα της Αστυνομίας μετά τα όσα έκαναν στα Γιάννενα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τα θύματα της Θύρας 7

Για τα θύματα της Θύρας 7

Ακόμα ένας λόγος που ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το παν σήμερα για να αποσπάσει την πρόκριση μέσα στο Μαρούσι...