Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός κράτησε το 50% του Ζντιέλαρ

Ο Ολυμπιακός κράτησε το 50% του Ζντιέλαρ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 13:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έπειτα από προσπάθεια δύο… και βάλε χρόνων, η Παρτιζάν κατάφερε να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Σάσα Ζντιέλαρ, αλλά όπως αποκαλύπτεται και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, ο Ολυμπιακός διατήρησε τα μισά δικαιώματα του 22χρονου διεθνούς χαφ. Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, ήταν κατατοπιστικός και λεπτομερέστατος: «Μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει όλες τις προσφορές μας. Μετά τις 29-30 Ιανουαρίου, επήλθε συμφωνία. Η συμφωνία θα έκλεινε εάν δίναμε 500.000 ευρώ και έτσι αποκτήσαμε το 50% των δικαιωμάτων του Ζντιέλαρ και ο Ολυμπιακός κράτησε το υπόλοιπο ποσοστό, όπως δηλαδή έγινε και με τον Μάρκο Γιάνκοβιτς. Αυτή ήταν και η μοναδική προϋπόθεση για να αφήσουν οι Έλληνες τον Ζντιέλαρ και το δεχτήκαμε, μολονότι για εμάς θα υπάρξει πρόβλημα μελλοντικά. Θα ήταν προτιμότερο ένας τέτοιος παίκτης να ανήκε αποκλειστικά στην Παρτιζάν, διότι ο Τζούκιτς και ο Ίλιεφ τον ήθελαν».

Πέραν του Ζντιέλαρ, ο Βαζούρα αναφέρθηκε και στον Μάρκο Γιάνκοβιτς, τον οποίο το 2013 είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την ομάδα νέων της Παρτιζάν και το Γενάρη του 2017 ο διεθνής Μαυροβούνιος εξτρέμ επέστρεψε μόνιμα στο Βελιγράδι. Όπως εξήγησε ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Σερβίας… «απορρίψαμε την πρόταση της Αμιάν διότι δεν μας ικανοποίησε. Εμπεριείχε πολλά μπόνους και κάποιους ακόμα όρους. Ζητήσαμε και την άποψη του ποδοσφαιριστή, επίσης θεώρησε ότι δεν ήταν καλή η προσφορά και έτσι την απορρίψαμε. Δεν μπορώ να πω πόσο ακριβώς ήταν το ποσό που μας προτάθηκε, διότι και ο Ολυμπιακός έχει το δικό του μερίδιο στον παίκτη, που αντιστοιχεί περίπου στα 2 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε επίσης

Για τα θύματα της Θύρας 7

Για τα θύματα της Θύρας 7

Ακόμα ένας λόγος που ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το παν σήμερα για να αποσπάσει την πρόκριση μέσα στο Μαρούσι...

Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού

Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε τα ρέστα του με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Κύπελλο και οι Πειραιώτες μπορούν να αποσπάσουν τη νίκη-πρόκριση, κάνοντας απλά ένα πράγμα.