Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Που είναι Κοντονής και Βασιλειάδης;»

 «Που είναι Κοντονής και Βασιλειάδης;»
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 16:44

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στα Ιωάννινα στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν μπορούσε να μην τοποθετηθεί για τα αίσχη που είδαμε σε ακόμη ένα ματς των Θεσσαλονικιών. Πιο συγκεκριμένα, αναρωτιέται αν ο Βασιλειάδης έμαθε για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ ή αν ο Κοντονής είδε τα διαιτητικά όργια και το γκολ 2 μέτρα οφσάιντ του Πέλκα.

Αναλυτικά έγραψε:

«Που είναι εκείνος ο Βασιλειάδης να μας πεί για «μετακινήσεις» οπαδών, τιμωρίες και «αμοιβαία συνεννόηση»; Χάθηκε;».

«Που είναι εκείνος ο Κοντονής που θα διέκοπτε το Πρωτάθλημα να το διακόψει;;; Βέβαια δεν είναι πάνω απο δυο μέτρα οφ σάιντ... Ήταν και η κεφαλιά πάσα... σύριζα, έ μέτρησε...».

Διαβάστε επίσης

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Μόνο VVIP και VIP έχουν απομείνει για τον αποψινό αγώνα του Θρύλου με την ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ρεσιτάλ (και) Μπέριου στα Γιάννενα

Ρεσιτάλ (και) Μπέριου στα Γιάννενα

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και το πόδι του προκειμένου να σώσει το γόητρο του ΠΑΟΚ, ο τιμιότατος Μπέριος, που στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την είχε δει... Ρόκι Μπαλμπόα. Γενικά όλη η εικόνα της άμυνας του ΠΑΣ ήταν για πολύ χειροκρότημα.

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο

Σημαντική νίκη με 4-1 επί της ΑΕΚ σημείωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, που παραμένουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Δείτε το 3-1 σε βίντεο... (vid)

Δείτε το 3-1 σε βίντεο... (vid)

Δείτε μέσω του φακού του gavros.gr πώς ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στο τελικό 4-1 των Νέων επί της ΑΕΚ, σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη την Κυριακή.