Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (vid)

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (vid)
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 20:07

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ και τα εγκλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Και όχι απλά εγκλήματα, αλλά δεν παίρνουνε χαμπάρι από τίποτα πλέον και κάνουν ό,τι πραγματικά γουστάρουν.

Στο 9' λοιπόν ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-1 έπειτα από γέμισμα του Μακ από τα αριστερά και τον Πρίγιοβιτς να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Πέλκα. Ο Πέλκας έβαλε το γκολ, αλλά ήταν ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΪΝΤ. Τώρα, πώς δεν είδε τέτοιο πράγμα ο βοηθός, είναι απορίας άξιο.

Μάλιστα, όχι απλά δεν έδειξε τίποτα, αλλά έτρεξε αμέσως αμέσως στη σέντρα ο Καλφάκης, που πραγματικά απορούμε κι εμείς πώς δεν είδε αυτή τη φάση. Είναι απίστευτο το γκολ που μέτρησε στους Ζωσιμάδες.

Τι έγινε; Φοβήθηκε τους ΠΑΟΚτσήδες που βρίσκονταν σε όλο το γήπεδο ο Καλφάκης; Αστεία πράγματα. Και εγκληματικά παράλληλα.

Δείτε τι δεν είδε ο άνθρωπος...

Διαβάστε επίσης

Δείτε το pre game του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Δείτε το pre game του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Το gavros.gr βρέθηκε από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σας μετέφερε το κλίμα, αλλά και τα τελευταία νέα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…

«Αηδίασα με το γκολ του Πέλκα»

«Αηδίασα με το γκολ του Πέλκα»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολίασε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, στο οποίο ο παίκτης των Θεσσαλονικιών είναι σε πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.