Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 15:30

Ουδεμία εντύπωση προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτική σταθμό «Κontra Channel». Σε ερώτηση σχετικά με την επιστολή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη και την ανακοίνωση-απάντηση της ΕΠΟ, είπε ότι «δεν πρέπει να δημιουργούμε άσχημες εντυπώσεις στην Ευρώπη».

Μια δήλωση που σηκώνει πολλή συζήτηση:

1) Τι θυμίζει, τι θυμίζει… Πρόκειται για μέρος της ανακοίνωσης της ΕΠΟ. Πρόκειται για επιβεβαίωση ότι ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος φέρεται να αποφάσισε να πολιτευθεί στην Πάτρα και όχι στον Πειραιά, είναι υφυπουργός της… εξυγίανσης και όχι του συνόλου του ποδοσφαίρου. Οι ανακοινώσεις για τη διαιτησία βγαίνουν …βροχή, όμως περιμένει το τέταρτο ριπλέι για να δει αν είναι πέναλτι αυτό που δεν έδωσε ο Στυλιαράς υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

2) Εξ όσων γνωρίζουμε δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, άσχετα αν ο Βασιλειάδης δεν έχει τόσο μεγάλες συμπάθειες στο κόμμα του. Και με όσα λέει, φαίνεται πως προσπαθεί να τις αποκτήσει. Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου του, Σταύρου Κοντονή αφού το διεθνές ρεζίλι ξεκίνησε από τον Ζακυνθινό πολιτικό. Ξεχνά την παρέμβαση της FIFA για το νομοσχέδιό του με την απειλή αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεχνά ότι η διοικούσα στην ΕΠΟ ήταν απόρροια της πολιτικής και του Κοντονή, που με τις παρεμβάσεις του στο αυτοδιοίκητο έφερε να πράγματα πέρα από κάθε όριο, δηλαδή στα… μέτρα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

3) Εστω, και αν αυτά θέλει να τα ξεχνά, είναι αδύνατον ο Βασιλειάδης να μην θυμάται ότι ο Κοντονής όρισε μέχρι και τους διαιτητές του τελικού. Αρχικά τον Σιδηρόπουλο, ενώ στην συνέχεια και τους βοηθούς (Κωσταράς, Ευθυμιάδης), αναβάλλοντας και το ματς για να παραταθεί η αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού.

4) Αυτές οι αποφάσεις ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί υφυπουργίας του το ξεφτιλίζει η διαιτησία και οι δηλώσεις του στιλ «ο δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης

Τα ιατρικά του Εμενίκε

Τα ιατρικά του Εμενίκε

Η Λας Πάλμας ανάρτησε μια φωτογραφία από τις ιατρικές εξετάσεις τις οποίες πέρασε ο παίκτης.

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει πολλά στο μυαλό του αυτή τη στιγμή, ετοιμάζει τα σχέδιά του και φαίνεται πως ξεκινά τον Βέλγο στον αγώνα της Κυριακής.