Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 13:26

Με την ομάδα της ΑΕΚ παίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να αφήσουν ακόμα περισσότερο πίσω τους, τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και να πάρουν ψυχολογία ενόψει Κυπέλλου που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να κάνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός θα βάλει από την αρχή τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος, δεν αγωνίστηκε πολύ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αυτά τα 24 λεπτά στα οποία έδωσε το «παρών», ήταν αρκετά για να πείσουν τον Γκαρθία πως αξίζει να παίξει ενάντια στην ΑΕΚ σε μερικές ημέρες.

Ο Οφόε είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο πως υπολογίζεται για να σηκώσει το βάρος των χαφ στην ομάδα και είναι επίσης βέβαιο πως για να έχει βάθος στη μεσαία της γραμμής ο Ολυμπιακός, ο Οφόε είναι αναγκαίος. Και ξεκινάει βασικός τον αγώνα την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη

Συνεχίζει την πολιτική του Κοντονή και ξεχνά πως αυτός ήταν ο πρώτος που ξεφτίλισε την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.