Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάτι τρέχει με τον Ζντιέλαρ

Κάτι τρέχει με τον Ζντιέλαρ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 12:34

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η ομάδα της Παρτιζάν ενδιαφέρεται για τον Σάσα Ζντιέλαρ. Ο νεαρός Σέρβος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό κα όπως συμβαίνει με όλους τους «κομμένους», έτσι και αυτός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τις ημέρες που να απομένουν έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, να είναι καθοριστικές για την τελική έκβαση της υπόθεσής του.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που γράφουν στο ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι, ο Ζντιέλαρ είναι στη λίστα των ιθυνόντων την Παρτιζάν για να αντικατασταθεί ο Έβερτον Λουίς και η διοίκηση των Σέρβων έχει μπει δυναμικά και με περισσότερη πίεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Από αυτό φαίνεται προφανώς πόσο πολύ τον θέλουν.

Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται, αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για καμία από τις δύο ομάδες. Δεν πηγαίνουν καλά, αλλά ούτε και άσχημα, κάτι που σημαίνει πως δεν βρίσκονται ακόμα στο σημείο που θα ήθελαν οι τρεις πλευρές. Αυτή του Ολυμπιακού, της Παρτιζάν και του Ζντιέλαρ.

Αξίζει να τονιστεί από εκεί και πέρα, πως ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, έχει την εναλλακτική στο... τσεπάκι του σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα το όνομά του.

Διαβάστε επίσης

Διάκριση για Τζούρτζεβιτς (pic)

Διάκριση για Τζούρτζεβιτς (pic)

Διαβάστε τι κατάφερε πριν από δύο εβδομάδες ο Σέρβος, ο οποίος έγινε αντικείμενο αναφοράς από ιστοσελίδα που ασχολείται με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Εξαρτάται μόνο από εμάς» (pic)

«Εξαρτάται μόνο από εμάς» (pic)

Το μήνυμα του Αλεξί Ρομαό είναι ξεκάθαρο. Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.