Ραγδαίες φαίνονται να είναι οι εξελίξεις με τον Ταρίκ Ελιουνούσι, αν πιστέψουμε αυτά που γράφει η ιστοσελίδα expressen.se, που συνήθως έχει καλό ρεπορτάζ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που γράφει, ο Νορβηγός είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, περνώντας τα ιατρικά την Κυριακή, αύριο δηλαδή ή το αργότερο, τη Δευτέρα.
Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως ο παίκτης «έσπασε» το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πως ο 29χρονος έχει συμφωνήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τη Σουηδία, για δύο χρόνια. Από τις 10 Γενάρη έγραφαν οι Σουηδοί για αυτό και ίσως τελικά να έχουν δίκιο μετά τα όσα αναφέρονται.
Ο Ελιουνούσι είχε δοθεί δανεικός στην Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν, παίζοντας εκεί τρία ματς για το Champions League και άλλα τέσσερα για το πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε, όμως, να εξασφαλίσει θέση βασικού ούτε εκεί. Γράφεται επίσης πως οι αρχικές συνομιλίες για το ποσό που θα μπορούσε να φέρει στον Ολυμπιακό ο παίκτης δεν είχαν τελεσφορήσει, αλλά βρέθηκε εν τέλει η «τομή» που απαιτούταν και να λοιπόν που ο Νορβηγός πηγαίνει στην ΑΙΚ.
Αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, θα κάνει 1-2 ημέρες έως ότου πάει στο Ντουμπάι, εκεί όπου προετοιμάζεται η ΑΙΚ. Η... προθεσμία για να πάει στην Αραβία ο Ελιουνούσι, είναι η 29η Γενάρη, άρα πηγαίνει εκεί άμεσα, άρα άμεσα περνάει και τα ιατρικά.