Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Αλάνιασπορ σκέφτεται Εμενίκε, ο Ντεσπόντοφ διέλυσε τον… Καπέλο

Η Αλάνιασπορ σκέφτεται Εμενίκε, ο Ντεσπόντοφ διέλυσε τον… Καπέλο
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 15:50

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνον από την Τουρκία φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα για να ξεφορτωθεί ο Ολυμπιακός το… «βαρίδι» που λέγεται Εμάνουελ Εμενίκε. Η Αλάνιασπορ διαπραγματεύεται με την Μπεσίκτας την πώληση του Βάγκνερ Λοβ και σκέφτεται τον Νιγηριανό φορ για να τον αντικαταστήσει. Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί, αναφορικά με το ενδιαφέρον τουρκικών συλλόγων για τον 30χρονο στράικερ, είναι λογικό στον Πειραιά να κρατούν μικρό καλάθι, αλλά είναι δεδομένο ότι στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τον… ξεφορτωθούν.

Την ίδια στιγμή, ένας παίκτης που παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στη Βουλγαρία. Όχι μονάχα επειδή βραβεύτηκε ως κορυφαίος παίκτης της λίγκας για το Δεκέμβριο, αλλά και διότι στο τελευταίο φιλικό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρήκε τρεις φορές δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Φάμπιο Καπέλο! Η ΤΣΣΚΑ αντιμετώπισε την κινεζική Jiangsu Suning, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της επανέναρξης του βουλγαρικού πρωταθλήματος (στις 17 Φεβρουαρίου) και τη διέλυσε με 8-0. Ο 21χρονο εξτρέμ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, στο 65’ έκανε το 4-0 και μόλις 180 δευτερόλεπτα αργότερα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Διαβάστε επίσης

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το μηδέν, ο Ζιλέ και οι… χαμένοι του Γκαρθία

Το σερί που δείχνει πρωτάθλημα, ο… συνταξιούχος Βέλγος που εντυπωσίασε και αυτοί που πέταξαν τις ευκαιρίες που ΕΠΡΕΠΕ να δώσει ο Όσκαρ Γκαρθία. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Βάρεσαν διάλυση!

Βάρεσαν διάλυση!

Το παραδέχθηκε και ο Ουζουνίδης: «Αυτό το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει η διοίκηση θα φέρει τη διάλυση του Παναθηναϊκού» - Τραγική η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, που απειλείται και με αφαίρεση βαθμών από τις προσφυγές!

Mε τον κόσμο του κανονικά στην Τρίπολη

Mε τον κόσμο του κανονικά στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αστέρα στην Τρίπολη έχοντας κανονικά τους φίλους του στις εξέδρες, αφού η απαγόρευση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη κάνει λόγο για οργανωμένη μετακίνηση και όχι μεμονωμένη που θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του (για λίγο) τα ματς με την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής (28/01) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.