Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κράτησε το μηδέν πίσω για 7ο σερί ματς

Κράτησε το μηδέν πίσω για 7ο σερί ματς
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 11:13

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κέρδισε την ΑΕΚ στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος, κάτι που θα μπορούσε να κάνει αν ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, ωστόσο δεν δέχτηκε και γκολ, κρατώντας το μηδέν πίσω στην άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για 7ο σερί ματς, δείχνοντας ότι έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Μάλιστα, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν την εστία του Σίλβιο Προτό, ο οποίος μαζί με τους αμυντικούς του, αλλά και τους χαφ με τα τρεξίματά τους παρουσίασαν πολύ καλό ανασταλτικό πρόσωπο.

Από την άμυνα ξεκινάνε τα πάντα στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν στην ομάδα, βελτιώνοντας πάρα πολύ το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Διαβάστε επίσης

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Σαν… μικρή ομάδα

Σαν… μικρή ομάδα

Η εικόνα της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» παραπέμπει σε νεοφώτιστη ομάδα, η οποία κατέβηκε στο Φαληρικό γήπεδο με μοναδικό στόχο να μη φάει γκολ.

Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου!

Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο ματς με την ΑΕΚ, δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα και απέδειξαν για ακόμη μία φορά γιατί είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα.