Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζεται… Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την στήριξη» (pic)

«Συνεχίζεται… Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την στήριξη» (pic)
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 10:55

To 0-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Η μάχη των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται, κάτι το οποίο επισήμανε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη υποστήριξη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media από το ματς και γράφοντας: «Συνεχίζεται… Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την στήριξη».

Δείτε την ανάρτησή του:

To be continued. A big thank you to our fans for your strong support ⚪ #olympiacos #TheRock #thrylos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Pape Abou (@pacissepa) στις

Διαβάστε επίσης

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου!

Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο ματς με την ΑΕΚ, δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα και απέδειξαν για ακόμη μία φορά γιατί είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα.

Θα τα βάλει στο ΟΑΚΑ

Θα τα βάλει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος από την ΑΕΚ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει με το τελικό 0-0 να τον αδικεί- Η εικόνα των δύο ομάδων δείχνει ότι ο Θρύλος θα βάλει τα γκολ στην ρεβάνς και θα πάρει την πρόκριση.