Καταπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι ΓΑΥΡΟΙ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο κόσμος του Θρύλου βρέθηκε και στήριξε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους».
Οι φίλοι των Πειραιωτών μετέτρεψαν σε καμίνι τον Ναό και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν για το μεγαλείο του Θρύλου.
Στο τέλος της αναμέτρησης οι ΓΑΥΡΟΙ χειροκρότησαν την ομάδα, η οποία έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με τους παίκτες να ανταποδίδουν.
Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μηνάς Λυσάνδρου ευχαρίστησαν στον Σάββα Θεοδωρίδη για την φιλοξενία που επεφύλαξαν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σε εκείνους της ΑΕΚ, καθώς και για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Καλύτερος ο Ολυμπιακός, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο α’ ημίχρονο και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Ανοικτοί λογαριασμοί για την ρεβάνς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου.
Ο ηγέτης του Θρύλου βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην ομάδα, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Οσκαρ Γκαρθία μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα του αν και καλύτερη δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες της, μένοντας έτσι στο 0-0.