Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σιδηρόπουλος κατά… Σιδηρόπουλου

Σιδηρόπουλος κατά… Σιδηρόπουλου
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 15:28

Κάτι παθαίνει ο Σιδηρόπουλος κάθε φορά που σφυρίζει Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η αγωνιστική συμπεριφορά του διαιτητή και του σημερινού αγώνα, στο ματς της 5ης αγωνιστικής, με τα 24 φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και μόνο τα επτά υπέρ του Ολυμπιακού, έρχεται σε αντίθεση με την φιλοσοφία του.

Στο Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα τα φάουλ ήταν 11-14, στο ματς Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 10-18, στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 10-11, στο Πλατανιάς-Ατρόμητος 18-13 και στο Παναιτωλικός-Πανιώνιος 11-18.

Κάνει διαχείριση

Η μεγάλη διαφορά, με τα 24-7 φάουλ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2 εξηγείται από το ότι ο Σιδηρόπουλος έδινε ανύπαρκτα υπέρ των γηπεδούχων και δύσκολα καταλόγιζε στους φιλοξενούμενους.

Οσον αφορά στα στατιστικά που παραθέτουμε, το κάνουμε για να εξηγήσουμε ότι δεν συνηθίζει να σφυρίζει πολύ, αλλά και είναι… οπαδός της διαχείρισης. Αλλωστε αυτές είναι και οι οδηγίες της UEFA που βάζει σε πρώτο πλάνο το θέαμα και την προστασία των ποιοτικών παικτών.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά και πίεση απ' την αρχή

Δυνατά και πίεση απ' την αρχή

Τα δύο μυστικά του Ολυμπιακού προκειμένου να πάρει το καλό αποτέλεσμα απόψε ενάντια στην ΑΕΚ και να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση.