Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πολλές δοκιμές ο Γκαρθία και γκολ ο Βέργος

Πολλές δοκιμές ο Γκαρθία και γκολ ο Βέργος
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 18:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Φιλικό παιχνίδι με την Κ20 περιλάμβανε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός πως το ένα ματς διαδέχεται το άλλο ο Όσκαρ Γκαρθία θέλησε οι ποδοσφαιριστές του αντί για προπόνηση να αντιμετωπίσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ο σκοπός του φιλικού ήταν για να δει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να δουλέψει σε θέματα τακτικής. Όπως φαίνεται, άλλωστε και από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Καταλανός προπονητής έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά.

Ο Χουτεσιώτης υπερασπίστηκε την εστία της πρώτης ομάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Ιγκόρ Σίλβα και αριστερά έπαιξε ο Χατζισαφί. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Βούκοβιτς, Νικολάου. Τη δυάδα των χαφ συνέθεσαν οι Ταχτσίδης, Μαρτίνς. Στα άκρα από τη μία πλευρά έπαιξε ο Σεμπά και από την άλλη ο Βρουσάι με τον Ανδρούτσο να χρησιμοποιείται πίσω από τον επιθετικό που ήταν ο Βέργος.

Η αναμέτρηση με την Κ20 βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με σκορ 1-0 με το γκολ να το σημειώνει ο Βέργος, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Ρέντη, αφού έληξε ο δανεισμός του. Να σημειώσουμε, πάντως, πως ήταν ένα φιλικό που είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Ο Όσκαρ Γκαρθία το διέκοψε πολλές φορές προκειμένου να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για ζητήματα τακτικής.

Διαβάστε επίσης

«Κορυφαία μεταγραφή ο Ζιλέ»

«Κορυφαία μεταγραφή ο Ζιλέ»

Ακόμα μνημονεύουν στην Γαλλία την απόκτηση του Βέλγου από την Ναντ προ διετίας τέτοια εποχή, ενώ δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις τον περσινό δανεισμό του Πάρντο.

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον 2 γκολ ανά παιχνίδι (εξαίρεση η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0), με την επιθετική βελτίωση της ομάδας να έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και στα μετόπισθεν.

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με την Ξάνθη, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.