Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 18:08

Ένα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχή της σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν ότι δεν μπορούσε να στείλει με ευκολία την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διασπώντας με δυσκολία τις πάντα κλειστές απέναντι στον Θρύλο άμυνες των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιωθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό σε αυτό τον τομέα μετρώντας τουλάχιστον 2 γκολ ανά παιχνίδι, με εξαίρεση η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Οι Πειραιώτες σκοράρουν ακατάπαυστα και αυτό τους έχει βοηθήσει να βελτιώσουν και την αμυντική γραμμή της ομάδας. Αλλωστε, είναι γνωστή η φράση η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν σημειώσει 23 γκολ στις 8 σερί νίκες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίες τον έχουν φέρει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με τα πρώτα 9 ματς της σεζόν όπου σκόραρε μόλις 14 γκολ. Την ίδια ώρα στις 9 πρώτες αγωνιστικές ο Θρύλος είχε δεχτεί 11 γκολ, σε αντίθεση με τις τελευταίες 8 αγωνιστικές όπου έχει δεχτεί 5 γκολ.

Διαβάστε επίσης

«Κορυφαία μεταγραφή ο Ζιλέ»

«Κορυφαία μεταγραφή ο Ζιλέ»

Ακόμα μνημονεύουν στην Γαλλία την απόκτηση του Βέλγου από την Ναντ προ διετίας τέτοια εποχή, ενώ δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις τον περσινό δανεισμό του Πάρντο.

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με την Ξάνθη, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.