Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η απόφαση για Εμενίκε και οι εξελίξεις με Ελιουνούσι

Η απόφαση για Εμενίκε και οι εξελίξεις με Ελιουνούσι
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 10:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η προσπάθεια «αδειάσματος» του ρόστερ από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Πειραιά και ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια», αυτό της λύσης του συμβολαίου του Εμάνουελ Εμενίκε, κρίνεται από την απόφαση του προπονητή της Σίβασπορ. Το τουρκικό κλαμπ έχει θέσει την περίπτωσή του υπόψη του προπονητή, Σαμέτ Αϊμπάμπα και ο τελευταίος θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, η ΑΪΚ Στοκχόλμης επιμένει για τον Ταρίκ Ελιουνούσι και βάσει δημοσιευμάτων στη Σουηδία, ο Νορβηγός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και πάλι φανέλα, με την ΑΪΚ να ενδιαφέρεται για εξάμηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι. «Απομένει η οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για τους όρους του δανεισμού του», αναφέρουν οι Σουηδοί.

Όσον αφορά στον Ζόναθαν Μπαμπά, η γαλλική εφημερίδα «Le Progrès» επισημαίνει πως… «δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα της αποχώρησής του και στη Σεντ Ετιέν πιστεύουν ότι τελικώς θα παραμείνει, έστω κι αν οι εκπρόσωποί του ισχυρίζονται το αντίθετο, μιας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο (σ.σ. με το τρέχον να εκπνέει το καλοκαίρι) δεν έχουν προχωρήσει το τελευταίο επτάμηνο».

Διαβάστε επίσης

Πέμπτο σερί ματς με μηδέν στην άμυνα

Πέμπτο σερί ματς με μηδέν στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός στο ματς με την Λαμία δεν δέχτηκε γκολ, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, δείχνοντας σημαντική βελτίωση σε αυτό το κομμάτι.

Οι δυνατότητες του Ζιλέ και οι στιγμές του Μάριν

Οι δυνατότητες του Ζιλέ και οι στιγμές του Μάριν

Οι δυο συμμετοχές ως βασικός του Ζιλέ το τελευταίο δίμηνο στο πρωτάθλημα και ο Μάριν που έχει αποδειχθεί καθοριστικός στο σερί των οκτώ νικών που τρέχει ο Θρύλος. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος