Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι είπε ο Γκαρθία στους παίκτες του

Τι είπε ο Γκαρθία στους παίκτες του
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 23:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο Καταλανός προπονητής δεν έχει χρόνο για χάσιμο και έπιασε ήδη δουλειά. Με το πρωτάθλημα να είναι στην κόψη του ξυραφιού ο 44χρονος τεχνικός καλείται για άμεσα αποτελέσματα, αφού δεν υπάρχει το περιθώριο του λάθους.

Από τη πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη φυσικά και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για τη δουλειά του. Πρώτα έγινε η παρουσίαση του προπονητή στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και των στελεχών της ΠΑΕ και στη συνέχεια τεχνικό τιμ και παίκτες βγήκαν στο γήπεδο.

Ο Όσκαρ Γκαρθία μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στο κέντρο του γηπέδου και τους είπε δυο κουβέντες πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Έκανε ενώπιον της ομάδας την παρουσίαση των τριών συνεργατών του, των Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Ενρίκε Σανζ και Αντόνιο Πούσε.

Στη συνέχεια είπε στους ποδοσφαιριστές: «Θα προσπαθήσω να περάσω 2-3 πράγματα στο παιχνίδι μας που τα θεωρώ σημαντικά. Εκείνο, όμως, που θέλω είναι να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουμε», ήταν τα λόγια του Όσκαρ Γκαρθία στη πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα έκανε αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του 44χρονου τεχνικού. Ο Κέβιν Μιραλάς συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Στα «ευρωπαϊκά τείχη» ο Προτό! (pic)

Στα «ευρωπαϊκά τείχη» ο Προτό! (pic)

Η ιστοσελίδα «sokkaa» έφτιαξε ένα θέμα για τους πορτιέρο που είχαν τις περισσότερες αποκρούσεις στους ομίλους του Champions League – 5ος στη λίστα ο Βέλγος με 25 επεμβάσεις!

Επιμένουν για Μπάμπα και Θρύλο (vids)

Επιμένουν για Μπάμπα και Θρύλο (vids)

Το συμβόλαιο του all-around επιθετικού της Σεντ Ετιέν τελειώνει τον Ιούνιο και στην Γαλλία αναφέρουν για συζητήσεις του 22χρονου με τους «ερυθρόλευκους».