Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

«Ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 15:18

Τα καλύτερα ευχήθηκε στο νέο προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία, ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης των «ερυθρολεύκων», στην τοποθέτησή του κατά την παρουσίαση του Ισπανού τεχνικού στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, ανέφερε ότι βασικός στόχος του Ολυμπιακού, είναι να κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι είναι τιμή για τον σύλλογο που τον υπέγραψε και θα είναι μαζί του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Θέλω να σας καλωσορίσω. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Όσκαρ Γκαρθία. Σαν παίκτης ήταν πρωταθλητής και νικητής, έχει περάσει από τη Masia στην Μπαρτσελόνα κι ακολούθησε καριέρα σε αρκετές ομάδες.

Σαν προπονητής άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και ταξίδεψε στην Ευρώπη, από το Ισραήλ ως την Αυστρία και φέτος στη Σεντ Ετιέν. Είναι τιμή που τον υπογράψαμε και είναι μαζί μας. Ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

«Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο» (vid)

«Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο» (vid)

Απόλυτα χαρούμενος και τυχερός που θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Οσκαρ Γκαρσία στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό.- Δείτε το βίντεο με την ομιλία του μέσα από την κάμερα του gavros.gr

Με το «11» ο Κέβιν!

Με το «11» ο Κέβιν!

Ο Κέβιν Μιραλάς, αποφάσισε να αγωνίζεται με το νούμερο «11» στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό.