Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Από Ελλάδα μέχρι… Μεξικό ο Μίτροβιτς»

«Από Ελλάδα μέχρι… Μεξικό ο Μίτροβιτς»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 13:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα δεδομένα στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική επικαιρότητα μοιάζουν σαφή, μετά την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς. Εάν δεν αποχωρήσει κάποιος επιθετικός, δύσκολα θα γίνει κι άλλη προσθήκη. Αυτό, βεβαίως, δεν εμποδίζει τους Σέρβους από το να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θέλει τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος μετράει τις ώρες για να φύγει απ’ τη Νιούκαστλ.

Το πλαίσιο αυτής της αποχώρησης, βέβαια, παραμένει νεφελώδες, υπό την έννοια ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θα προτιμούσε να πουλήσει τον διεθνή φορ, ώστε να αυξήσει το μεταγραφικό μπάτζετ που θα διαχειριστεί μέσα στο Γενάρη, αλλά προς ώρας τα 17 εκατ. ευρώ που ζητάει δεν τα δίνει καμία ομάδα.

Οι συμπατριώτες του «Μίτρο-γκολ» επιμένουν: ο Ολυμπιακός, η Μαρσέιγ, η Νάπολι και η Άντερλεχτ εξακολουθούν να θέλουν τον ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που το όνομά του άρχισε να «παίζει» δυνατά ακόμη και στην… Κεντρική Αμερική. Η Αμέρικα απ’ το Μεξικό έχει ψηλά στη λίστα της τον Μίτροβιτς και προτίθεται να κινηθεί για την απόκτησή του, εάν ναυαγήσει του Λουκ ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο της στόχο. Το πλεονέκτημα της Αμέρικα είναι ότι προσφέρει θέση βασικού στον Μίτροβιτς, κάτι που ο παίκτης θέλει επειγόντως ενόψει Μουντιάλ, αλλά έχει και την ευχέρεια να του παράσχει μεγάλο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Ο Κουτσιαύτης στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Ο Κουτσιαύτης στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αρτας θα διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Θρύλου με την ομάδα των Χανίων για το κύπελλο Ελλάδος, έχοντας για βοηθούς του, τους Κολοσιώνη και Σαμοίλη.

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές

Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς έχουν συμμετοχή, είτε πασάροντας, είτε σκοράροντας, στα 28 από τα 35 γκολ που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής στην Σούπερ Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι».

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

Ο Βέλγος παικταράς επέστρεψε ορεξάτος στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις και όλος ο κόσμος του Θρύλου ανυπομονεί να τον ξανά δει να… χορεύει τους αντίπαλους αμυντικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».