Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 13:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λάρισα, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 χάρη στην εξαιρετική τους εμφάνιση, κυρίως στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν οι Μάρκο Μάριν, ο οποίος άνοιξε το σκορ του ματς, ενώ είχε συμμετοχή και στα 3 τέρματα των «ερυθρόλευκων», Κώστας Φορτούνης, με τις δύο ασίστ που έβγαλε, καθώς και οι Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς με τα προσωπικά τους γκολ.

Η 4αδα αυτή του Ολυμπιακού πετάει φωτιές τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο αποτυπώνεται ακριβέστατα και από τους αριθμούς. Πιο συγκεκριμένα, οι 4 αυτοί παίκτες του Θρύλου έχουν συμμετοχή, είτε σκοράροντας είτε βγάζοντας την τελική πάσα πριν το γκολ, στα 28 από τα 35 τέρματα που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα, ο Ιρανός επιθετικός του Θρύλου έχει πετύχει 8 γκολ, όντας πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα έχει δώσει και 3 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα, ο Φορτούνης έχει σκοράρει 6 φορές, έχοντας και 4 τελικές πάσες. Ο Γερμανός εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» μετράει 4 τέρματα και 3 ασίστ, ενώ τέλος ο Τζούρτζεβιτς έχει 4 γκολ και 2 ασίστ.

Η μεσοεπιθετική γραμμή του Θρύλου πετάει… φωτιές και με την έλευση του Κέβιν Μιραλάς όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι η ομάδα ανεβαίνει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο, με τις αντίπαλες άμυνες να τρέμουν τους «φονιάδες» του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ο Κουτσιαύτης στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Ο Κουτσιαύτης στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αρτας θα διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Θρύλου με την ομάδα των Χανίων για το κύπελλο Ελλάδος, έχοντας για βοηθούς του, τους Κολοσιώνη και Σαμοίλη.

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

Ο Βέλγος παικταράς επέστρεψε ορεξάτος στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις και όλος ο κόσμος του Θρύλου ανυπομονεί να τον ξανά δει να… χορεύει τους αντίπαλους αμυντικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάρισα.