Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!

Η… τρέλα του Μιραλάς και η λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ!
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 12:20

Τρελαμένος… ήταν ο Κέβιν Μιραλάς από την απίστευτη υποδοχή που του επεφύλασσαν χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος», την οποία είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την κάμερα του gavros.gr.

Ο Βέλγος παικταράς φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας ότι έχει επιστρέψει ορεξάτος για να ανεβάσει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου υποσχέθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών πολλά γκολ και κούπες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και όλοι οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να τον αποθεώσουν ξανά και εντός των αγωνιστικών χώρων.

Ο Μιραλάς προσθέτει απίστευτη ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η λατρεία του κόσμου αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον Κέβιν να γίνει ξανά ο ηγέτης του Θρύλου και να τον οδηγήσει σε νέες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Βέλγος έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά από τους φίλους του Ολυμπιακού, προκειμένου να τους προσφέρει νέες στιγμές μαγείας, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει.

Διαβάστε επίσης

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές

H 4αδα του Θρύλου που πετάει… φωτιές

Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς έχουν συμμετοχή, είτε πασάροντας, είτε σκοράροντας, στα 28 από τα 35 γκολ που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής στην Σούπερ Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι».

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάρισα.

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη»

Ο Κέβιν Μιραλάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή που του επεφύλαξε, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν ξεχωριστή στιγμή για εκείνον η επιστροφή στο σπίτι του.