Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτή είναι η πρόταση για Εμενίκε από την Οσμανλισπόρ

Αυτή είναι η πρόταση για Εμενίκε από την Οσμανλισπόρ
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 10:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο Εμάνουελ Εμενίκε, προτού επιστρέψει στην Τουρκία. Οι γείτονες, μάλιστα, παρουσιάζουν συγκεκριμένα στοιχεία ως… πειστήρια για τη μετακίνηση του Νιγηριανού επιθετικού και σύμφωνα με τη «Fotospor», η Οσμανλισπόρ θα ‘ναι ο τρίτος σταθμός του ποδοσφαιριστή στη Super Lig, μετά την Καραμπουκσπόρ και τη Φενερμπαχτσέ.

Η ομάδα της Άγκυρας, που αποκλείστηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League θα αποκτήσει ως ελεύθερο τον Εμενίκε, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες προπονείται με την ομάδα Κ-20 των «ερυθρολεύκων» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το συμβόλαιο που του έχει προταθεί είναι της τάξεως των 350.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ η προσφορά προβλέπει και οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια. Η Οσμανλισπόρ δίνει μάχη φέτος για να παραμείνει στην κατηγορία (βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη) και αναζητεί επειγόντως επιθετικό, καθώς δεν υπολογίζει τον 29χρονο Ρουμάνο Ραούλ Ρουσέσκου και τον συνομήλικό του Τσικ Ντιαμπατέ από το Μάλι.

Διαβάστε επίσης

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη»

Ο Κέβιν Μιραλάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή που του επεφύλαξε, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν ξεχωριστή στιγμή για εκείνον η επιστροφή στο σπίτι του.

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

«Η πρώτη νίκη το 2018… έγινε» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάρισα.