Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Άφησα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό»

«Άφησα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 09:17

Ο Οσκαρ Γκαρσία αποτελεί τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα σήμερα θα παρουσιαστεί από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «EFE» μίλησε για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι για να το κάνει αυτό, έπρεπε πρώτα να αρνηθεί αρκετές προτάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε άφησε 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είπε «όχι» και σε αρκετές προτάσεις από ομάδες της χώρας του για να κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος κόουτς μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, τρεις ομάδες από την Primera Division επικοινώνησαν μαζί μου, αλλά η ώρα για να δουλέψω στην Ισπανία δεν έχει ακόμη φτάσει. Έφυγα από την Σεντ Ετιέν διότι πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για την ομάδα και επειδή ξέρω τον εαυτό μου πολύ καλά, ώστε να γνωρίζω πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να εργαστώ».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο Γκαρσία άφησε 2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προκύπτουν από το συμβόλαιό του που είχε στην Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε επίσης

Τρι-Καλή Χρονιά με τον Θρύλο κορυφή!

Τρι-Καλή Χρονιά με τον Θρύλο κορυφή!

Ο Ολυμπιακός πετούσε φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε ποδαρικό με «τρίμπαλο» στο… χωράφι της Λάρισας (0-3 την ΑΕΛ) – Μέσα σ’ όλα ο Μάριν, που άνοιξε το σκορ, δύο ασίστ ο Φορτούνης για Καρίμ και Τζούρτζεβιτς

Τεσσάρα με μπαλάρα (vid)

Τεσσάρα με μπαλάρα (vid)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης, μία νίκη η οποία τον έφερε στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος εκείνης της σεζόν.