Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκατέλειψε ο Οφόε, ενοχλήσεις οι Σισέ και Μποτία

Εγκατέλειψε ο Οφόε, ενοχλήσεις οι Σισέ και Μποτία
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 17:59

Με τρία προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τη Λάρισα. Ο νέος χρόνος δεν φαίνεται να έχει μπει και τόσο καλά για την ομάδα, αφού τα προβλήματα είναι αρκετά δεδομένης και της διακοπής που προηγήθηκε. Αυτά τα προβλήματα αφορούν τους Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, Παπ Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ο Οφόε έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με όλη την οικογένειά του και αυτό είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα. Δεν είναι ακόμα γνωστό τι έχει υποστεί ο Βέλγος, αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι τούτη τη στιγμή και το ιατρικό τιμ θα αποφανθεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Όσον αφορά στον Παπ Σισέ, ο Σενεγαλέζος δεν μπορεί ούτε κι αυτός να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα, ακολουθεί κάποια κομμάτια αυτού, αλλά το καλό είναι πως αισθάνεται καλύτερα. Δεν είναι ακόμα σίγουρος για τον αγώνα με τη Λάρισα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει συνεννόηση του παίκτη με το ιατρικό τιμ.

Αναφορικά με τον Μποτία και αυτός δεν μπορεί να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό. Υπάρχει αισιοδοξία τόσο για τη δική του περίπτωση όσο και για αυτή του Σισέ και προφανώς θα δοκιμάσουν αυτές τις ημέρες για να δούμε την κατάστασή τους και αν θα είναι σε θέση να παίξουν, με την αυριανή ημέρα να χαρακτηρίζεται ως η πιο σημαντική.

Διαβάστε επίσης

«Θέλει Ολυμπιακό ο Μιραλάς»

«Θέλει Ολυμπιακό ο Μιραλάς»

Ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Έβερτον επαναφέρει ψηλά την επιθυμία του Βέλγου επιθετικού να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αδιάκοπη προσφορά στην Μάνδρα!

Αδιάκοπη προσφορά στην Μάνδρα!

Τα «ευχαριστώ» των κατοίκων της Μάνδρας προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δίνουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν να τους προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες.