Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι ευχές και η ομιλία του Λεμονή

Οι ευχές και η ομιλία του Λεμονή
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 10:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εν μέσω της προπονητολογίας που είχε αναπτυχθεί από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα. Στο μεγάλο Λιμάνι όλο αυτό το διάστημα κράτησαν χαμηλούς τόνους για το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία και εκείνο που τόνιζαν είναι πως ασχολούνται μόνο με το ματς κόντρα στη Λάρισα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «βυσσινί» ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης με την προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Πρώτη προπόνηση για το 2018 κι ενώ τις προηγούμενες ώρες είχε δημιουργηθεί μία έντονη φημολογία για την άκρη του πάγκου. Με τον Τάκη Λεμονή ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τους Θεσσαλούς.

Ο 57χρονος προπονητής καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την δύσκολη αποστολή στον κάμπο και το πρωί φρόντισε να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στο κλίμα. Στην ομιλία του ο κόουτς ευχήθηκε για το νέο έτος και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Καλή χρονιά με υγεία να είστε όλοι καλά. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε γι’ αυτό όλοι πρέπει να έχουμε τη προσοχή μας στραμμένη σε αυτό και μόνο», ήταν τα λόγια του Τάκη Λεμονή στη σύντομη ομιλία που έκανε το πρωί στο Ρέντη και περισσότερο είχε να κάνει με τις ευχές για τη νέα χρονιά.

Η δοκιμασία στη Λάρισα είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ωρών και η φημολογία που αναπτύχθηκε είναι λογικό να προκάλεσε και συζητήσεις στο Ρέντη. Ο Λεμονής και οι συνεργάτες του δεν έκαναν την παραμικρή κουβέντα για το θέμα. Συνέχισαν κανονικά τη δουλειά τους και ειδικά από τη προπόνηση της Τετάρτης φουλάρουν για τη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης

«Κανένα θέμα Γκαρσία»

«Κανένα θέμα Γκαρσία»

Διαψεύδουν από τον Ολυμπιακό πως υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τον Όσκαρ Γκαρσία και ξεκαθαρίζουν πως τους ενδιαφέρει μόνο το ματς με τη Λάρισα.