Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Παρτιζάν για Ζντιέλαρ, δανεισμό Βούκοβιτς θέλει ο Αστέρας»

«Παρτιζάν για Ζντιέλαρ, δανεισμό Βούκοβιτς θέλει ο Αστέρας»
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 18:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με το άνοιγμα του εμβόλιμου μεταγραφικού «παραθύρου» οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν γρήγορα στον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο προσχωρήσεων στο ρόστερ όσο και απομακρύνσεων απ’ αυτό. Οι Σέρβοι συνεχίζουν να «στοχεύουν» προς… Πειραιά μεριά και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Σάσα Ζντιέλαρ αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι βασικός στόχος του Ερυθρού Αστέρα.

Οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν ήδη… ξεφορτώσει σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας τον Μοχάμεντ Ελ Μονίρ στην Ορλάντο Σίτι του MLS, τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς στην Ξάνθη, τον Φίλιπ Κλιάιτς στον Πλατανιά και τον Άλεν Στεβάνοβιτς στη Σόναν, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Λεάντρε Ταβάμπα, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, καθώς και από σύλλογο της Κίνας. Πρώτοι στόχοι της Παρτιζάν είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έχουν βάλει στο μάτι εδώ και δύο χρόνια και πλέον, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ εκπνέει το καλοκαίρι, ευελπιστούν ότι θα βρουν τρόπο να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια στιγμή, πέραν του Ελ Φαρντού Μπεν, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος» από τον Ερυθρό Αστέρα και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στο Βελιγράδι παράλληλα με την πώληση του Ρίτσμοντ Μποάκιε, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιμένει για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. «Δεν είναι απίθανος στόχος, παρότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι και δεν προτίθεται να τον δώσει χωρίς αντίτιμο. Ο δανεισμός είναι μία πιθανότητα, αλλά για τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα ήταν η ιδανική λύση, μιας και μετά την αποχώρηση του Νταμιαν λε Ταλέκ, αναζητεί μία λύση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», σύμφωνα με σερβικά ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και το 2018!

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και το 2018!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει και τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου πολύτιμες βοήθειες στους πληγέντες στη Δυτική Αττική από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην περιοχή.