Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Πάμε για το 45ο»

«Πάμε για το 45ο»
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 20:54

Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αποτελεί από το μεσημέρι της Τρίτης ο Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Ιρανός μπακ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον παίκτη στις πρώτες του δηλώσεις να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκει και με τη βούλα στον Θρύλο, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Θρύλου, αλλά και να τα δώσει όλα μαζί με τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, που θα είναι το 45ο στην πλούσια ιστορία αυτού του μέγιστου συλλόγου.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας! Πάμε για το 45ο!».

Εσάν Χατζισαφί καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @ehsanhajsafi28 welcome to Olympiacos! #olympiacos #transfer #welcome #welcomeEhsan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Η Νότιγχαμ κοιτάζει Γκαρσία»

«Η Νότιγχαμ κοιτάζει Γκαρσία»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η ομάδα του Φόρεστ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ισπανό τεχνικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου.

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και το 2018!

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και το 2018!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει και τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου πολύτιμες βοήθειες στους πληγέντες στη Δυτική Αττική από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην περιοχή.