Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι έξι πρέπει να γίνουν εφτά!

Οι έξι πρέπει να γίνουν εφτά!
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 14:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Από την στιγμή που προέκυψαν τα γνωστά δημοσιεύματα από την Ισπανία, λογικό και αναμενόμενο ήταν να προκληθεί ντόρος με το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Ασχέτως, όμως, από το τι θα συμβεί τελικά στο συγκεκριμένο θέμα, αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους στο Ρέντη είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την ομάδα στο ξεκίνημα του 2018 από το ματς της Κυριακής στη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός πέρασε από σαράντα κύματα για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ελάχιστοι πίστευαν ότι οι Πειραιώτες θα είναι πρώτοι στο τέλος του πρώτου γύρου. Στο -5 ήταν τότε η ομάδα και μ’ ένα σωρό προβλήματα. Εκμεταλλεύτηκε, όμως, το βατό πρόγραμμα που είχε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τις απώλειες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κατάκτησε την κορυφή.

Και αυτή η κατάκτηση δεν πρέπει να χαθεί! Οι έξι συνεχόμενες νίκες πρέπει πάση θυσία να γίνουν εφτά την Κυριακή στη Λάρισα. Στην παρούσα φάση μόνο αυτό έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει πρωτοπόρος και γιατί όχι να αυξήσει και τη διαφορά από τους διώκτες του, αφού ειδικά η ΑΕΚ έχει δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δύσκολο, όμως, είναι και το ματς του Ολυμπιακού, καθώς η Λάρισα εκεί που φάνταζε πρώτο φαβορί για υποβιβασμό μέχρι τα μέσα του πρώτου γύρου, έκανε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και βρέθηκε στις παρυφές της πρώτης πεντάδας.

Το γήπεδό της μάλλον θα γεμίσει για πρώτη φορά φέτος την Κυριακή, οι οπαδοί της ως γνωστόν είναι φανατικοί και ενθουσιώδεις, οπότε στο Ρέντη θα πρέπει να μπουν τα κεφάλια μέσα, διότι στην παρούσα φάση μόνο το ματς με τη Λάρισα έχει σημασία. Τίποτα άλλο…

Διαβάστε επίσης

«Έφυγε» ο Γκέραρντ

«Έφυγε» ο Γκέραρντ

Σε ηλικία 77 χρόνων, έφυγε από τη ζωή ο Ευγένιος Γκέραρντ, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.