Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είναι παιδί μας και τον θέλουμε!»

«Είναι παιδί μας και τον θέλουμε!»
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 18:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από την παραμονή των Χριστουγέννων είχατε ενημερωθεί απ’ το gavros.gr για το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο Ερυθρός Αστέρας για την απόκτηση (και) του Γιάγκος Βούκοβιτς, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως. Σε συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στη σερβική εφημερίδα «Kurir», ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, Μίταρ Μρκέλα, ερωτήθηκε εάν ο υψηλόσωμος στόπερ αποτελεί στόχο της ομάδας του για την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο. Η απάντηση που έδωσε δεν θα μπορούσε να ‘ναι πιο ξεκάθαρη: «Είναι δικό μας παιδί! Πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Παρακολουθούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

Είναι σαφές ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα επιχειρήσει να ενδυναμώσει κι άλλο την ούτως ή άλλως εξαιρετική αμυντική γραμμή που διαθέτει (έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ σε 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με την δεύτερη Παρτιζάν να ακολουθεί με 18 γκολ παθητικό), προσθέτοντας και τον Βούκοβιτς στις λύσεις που διαχειρίζεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο παίκτης θέλει να πάει κάπου όπου θα αγωνίζεται τακτικά, για να μη χάσει τη θέση του στην Εθνική Σερβίας ενόψει Μουντιάλ και το θέμα είναι με ποιον τρόπο μπορεί να επέλθει το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι η απόκτησή του απ’ την Κόνιασπορ το καλοκαίρι κόστισε 2 εκατ. ευρώ στους πρωτοπόρους της Superleague.

Διαβάστε επίσης

Οι αναμνήσεις του Ρομαό (pic)

Οι αναμνήσεις του Ρομαό (pic)

Ο Αλεξί Ρομαό, πόσταρε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, μια φωτογραφία με τις αναμνήσεις που του αφήνει η χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες.

«Καλή χρονιά»

«Καλή χρονιά»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και χαρά σε όλους.