Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοένα και... ψηλώνει!

Ολοένα και... ψηλώνει!
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 15:44

Είναι παίκτης που ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό και είναι παίκτης που είχε δείξει πάρα πολύ ωραία δείγματα, ήδη από την προετοιμασία. Ο λόγος για τον Παπ Σισέ, ο οποίος, όχι μόνο βοηθάει τον Ολυμπιακό στα αμυντικά του καθήκοντα, όχι μόνο σκοράρει, αλλά καταφέρνει κιόλας να τη βοηθήσει και σε άλλους πολλούς τομείς.

Τον παίκτη που είναι πρώτος στις απομακρύνσεις και στον Ολυμπιακό έχει 33. Πάρα πολλές για έναν παίκτη που είναι τόσο νεαρός και που για πρώτη φορά παίζει μπάλα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όταν λοιπόν γίνεται ένα γέμισμα ή εμφανίζεται κάποιος κίνδυνος κοντά στην εστία του Ολυμπιακού, εκεί υπάρχει ο Σισέ, που απομακρύνει.

Απομακρύνει την μπάλα με μεγάλο ρυθμό και από αυτό φαίνεται πως ο Σισέ είναι από τους καλύτερους. Το να έχει 33 απομακρύνσεις με το τέλος του Α' γύρου του πρωταθλήματος, δείχνει πολλά για την ποιότητα που έχει ως παίκτης και φυσικά θα συνεχίσει να είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών.

Στηρίζεται από τον Τάκη Λεμονή ο παίκτης, έχει καλή απόδοση και ψυχολογία και φαίνεται πως όσο προχωρά ο καιρός, αυτός θα γίνεται ολοένα και καλύτερος και θα βοηθάει πάντα τον Ολυμπιακό.

Ολοένα και... ψηλώνει λοιπόν ο Σισέ.

Διαβάστε επίσης

Δεν ξέχασε τα παιδιά ο Μποτία (pic)

Δεν ξέχασε τα παιδιά ο Μποτία (pic)

Ο Ισπανός στόπερ του Ολυμπιακού μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά σε νοσοκομείο της πατρίδας του, φανερώνοντας το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Standing Ovation για Ζιλέ... (pic+vid)

Standing Ovation για Ζιλέ... (pic+vid)

«Χαλασμός» Κυρίου για τον Βέλγο παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται πως έχει μείνει αξέχαστος στους συμπατριώτες του.

Κάτι... αλλάζει με Καρσελά

Κάτι... αλλάζει με Καρσελά

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό δείχνουν πως όντως κάτι τρέχει με τον Μαροκινό, δίνοντας, πάντως, μια άλλη διάσταση στο θέμα του.