Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Καλά Χριστούγεννα Ρασβάν...

Καλά Χριστούγεννα Ρασβάν...
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 22:28

Συνέντευξη παραχώρησε και ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Και ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο για τον ΠΑΟΚ φέτος, παρά μόνο το πρωτάθλημα Ελλάδας. «Όλοι. Γέροι, παιδιά, απλοί άνθρωποι, λένε μόνο για τον τίτλο, τον τίτλο, τον τίτλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτούς», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει τα παραμύθια μέρες που 'ναι.

Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ έχει καταντήσει να είναι σαν τον ερχομό του Αγίου Βασίλη. Έρχεται για τα παιδιά, αλλά οι μεγάλοι γνωρίζουν πως αυτό είναι ένα κόλπο για να τα κάνουν πιο χαρούμενα. Ο Λουτσέσκου λοιπόν συνεχίζει να πουλάει φούμαρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τονίζει πως ο κόσμος της ομάδας θέλει το πρωτάθλημα. Πως δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτούς.

Θα το μάθουν, όμως, όταν με το καλό σηκώσει την κούπα ο Θρύλος της Ελλάδας, ο οποίος θα τους αναγκάσει να βρουν εναλλακτικές. Πάντα υπάρχει λύση και διέξοδο αδέρφια. Ποτέ δεν υπάρχει αδιέξοδο.

Αυτά λοιπόν και από τον Λουτσέσκου, με τους λαλίστατους αντιπάλους του Ολυμπιακού να κάνουν λόγο συνεχώς για πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πως από τον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα για τίτλο, παρά μόνο κοιτούν παιχνίδι με το παιχνίδι. Και ας είναι στην κορυφή... Και οι άλλοι που δεν είναι, μας έχουν ζαλίσει.

Τέλος πάντων, καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ρασβάν.

Διαβάστε επίσης

Προς... ΗΠΑ ο Μαρτίνες

Προς... ΗΠΑ ο Μαρτίνες

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Νίκολας Μαρτίνες παρευρέθηκε πρόσφατα στην προπόνηση της Φιλαντέλφια Γιούνιον.

Στο Παρίσι και ο Οτζίτζα (pic)

Στο Παρίσι και ο Οτζίτζα (pic)

Ο Βέλγος έκανε Χριστούγεννα στη γαλλική πρωτεύουσα και ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία του κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.