Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εριξε τριάρα και φουλάρει για τους «8» η Λάρισα

Εριξε τριάρα και φουλάρει για τους «8» η Λάρισα
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 17:19

Με το… ενάμισι πόδι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η Λάρισα, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης νίκησε εύκολα την Ξάνθη στο «AEL FC Arena» με 3-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ακρίτες. Το δρόμο για την επικράτηση των «βυσσινί» άνοιξε στο 27’ο Ναζλίδης, όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα, μετά την προσπάθεια του Ντέλετιτς.

Το γκολ που σημείωσε ο έμπειρος φορ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους και στο 32’ διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Ναζλίδη! Ο 30χρονος πήρε το «ριμπάουντ» μετά την προσπάθεια του Αγκάνοβιτς και εκτέλεσε τον Ζίβκοβιτς για το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λεοζίνιο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την πολύ ωραία πάσα του Ρέντζα. Μετά τη σημερινή νίκη η ομάδα του Ηλία Φυντάνη είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, καθώς μόνο εάν… αυτοκτονήσει στον επαναληπτικό δεν θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΑΕΛ 3

(Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (76' Περόνε), Ντέλετιτς (89' Λεοζίνιο), Κριζμάν (83' Μασούρας), Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ 0

(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (54' Μελιόπουλος), Λουσέρο (61' Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (82' Κίκε Μπουλά).

Διαβάστε επίσης