Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οσμάνλισπορ για Εμενίκε, Γαλατά για… Μιραλάς

Οσμάνλισπορ για Εμενίκε, Γαλατά για… Μιραλάς
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 16:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία μοιάζει ο Εμάνουελ Εμενίκε και μάλιστα οι «μνηστήρες» αυξάνονται. Εκτός απ’ την πρωτοπόρο της Super Lig, Μπασακσεχίρ, στο παιχνίδι για την απόκτησή του –και μάλιστα… πιο ζωηρά- έχει μπει και η Οσμανλισπόρ. Η ομάδα, την οποία απέκλεισε πέρσι ο Ολυμπιακός στην πρώτη νοκ άουτ φάση του Europa League, δίνει μάχη φέτος για να παραμείνει στην κατηγορία (βρίσκεται ισόβαθμη με την Αντάλιασπορ, τρίτη απ’ το τέλος) και μάλιστα για τον Εμενίκε φέρεται να μίλησε στην Τουρκία και ο προπονητής της, Ιρφάν Μπουζ, λέγοντας ότι οι διαπραγματεύσεις για τον Νιγηριανό φορ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Την ίδια στιγμή, γερά στο παιχνίδι για την προσέλκυση του Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως έχει μπει η Γαλατασαράι. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η «Γαλατά», που έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού και προτίθεται να τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη είτε με αγορά, είτε με δανεισμό από την Έβερτον.

Διαβάστε επίσης

«Έφτασε η στιγμή για να φύγω»

«Έφτασε η στιγμή για να φύγω»

Ο Λεάντρε Ταβάμπα άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Παρτιζάν, αλλά κοιτάζει προς τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.