Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είμαστε καλύτεροι και μας έχουν κλέψει και 8 βαθμούς»

«Είμαστε καλύτεροι και μας έχουν κλέψει και 8 βαθμούς»
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 09:09

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Περιβόλια με 2-0 κόντρα στον Πλατανιά για το πρώτο ματς στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας έτσι πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν έτσι τη χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας επιστρέψει και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superlerague, έπειτα από τη νίκη τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0).

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα είχε τονίσει ότι η ομάδα τον Γενάρη θα βρίσκεται στην πρώτη θέση, κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά το ματς με τον Πλατανιά, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση, καθώς και από τη νίκη στο Κύπελλο. Επίσης, επισήμανε ότι παρά το γεγονός ότι έχουν κλέψει από τον Ολυμπιακό 8 βαθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι είναι καλύτεροι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Α’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και την πρώτη θέση. Σας το είχα πει ότι τον Γενάρη θα ήμασταν πρώτοι. Είμαστε καλύτεροι και μας έχουν κλέψει και 8 βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Με δυο εξτρέμ θα πετάει ο Θρύλος!

Με δυο εξτρέμ θα πετάει ο Θρύλος!

Ο Τάκης Λεμονής προανήγγειλε ότι το ξεσκαρτάρισμα θα συνεχιστεί. Για τις μεταγραφές που θα γίνουν δεν θέλησε να πει κάτι, αλλά είναι πασιφανές σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος