Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην Ξάνθη, όπου ήρθε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα.
Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με σουτ του Αλτμαν, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, επιτέθηκαν και κατάφεραν στο 79’ να ισοφαρίσουν με τον Γέντρισεκ.
Το γκολ του Σλοβάκου επιθετικού των Ακριτών έσβησε τα όνειρα του Παναθηναϊκό για διπλό στην Ξάνθη, με τους «πράσινους» να παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ανυπαρξία σε όλο της το μεγαλείο, με την ομάδα του Ουζουνίδη να δείχνει ανύμπορη να κερδίσει εκτός έδρας!
Οι φιλοξενούμενοι πλέον μετά το πέρας της 15ης αγωνιστικής, βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, όσους έχει και η Λαμία. Η Ξάνθη από την άλλη, ανέβηκε στην 8η θέση με 18 πόντους.
Με γκολάρα του Μάρκο Μάριν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έπιασε κορυφή και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής χειμώνα – Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Ανσαριφάρντ