Άνετη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ρέντη. Οι Νέοι του Θρύλου, επικράτησαν με 3-0 και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 31 πόντους σε 14 ματς και απέχει πλέον μόλις πέντε από την κορυφή.
Το παιχνίδι στο Α' μέρος δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά οι Πειραιώτες μπόρεσαν σε ένα καίριο σημείο να ανοίξουν το σκορ. Ήταν το 42ο λεπτό, με τον Βάρκα να κερδίζει πέναλτι και τον ίδιο τον παθόντα να ευστοχεί, ανοίγοντας το σκορ.
Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στο 53ο λεπτό, όταν ο Βάρκας έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κωστανάσιο, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Βάρκα με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ράμα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει με χαρακτηριστική ευκολία τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Μάρκο Μάριν δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.