Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ και να τα δώσω όλα»

«Είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ και να τα δώσω όλα»
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 15:07

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μοχάμεντ Μπεν μίλησε στην κάμερα της Nova για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρει τη νίκη.

Επίσης, μίλησε για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, υπογραμμίζοντας ότι πλέον νιώθει απολύτως καλά και είναι έτοιμος αν του ζητηθεί να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα, προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο. Ο επιθετικός από τις Κομόρες, το όνομα του οποίου παίζει έντονα για τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για μία θέση στην ομάδα, κερδίζοντας χρόνο συμμετοχής από τον Τάκη Λεμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοχάμεντ Μπεν:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Τα Γιάννινα είναι μία ομάδα η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικότερα όλες οι ομάδες είναι δυνατές τη φετινή σεζόν. Κάθε αντίπαλός μας προσπαθεί απέναντί μας να διεκδικήσει κάτι και σίγουρα και τα Γιάννινα θα έρθει εδώ για να πάρει έναν βαθμό. Ωστόσο, εμείς θα αγωνιστούμε στην έδρα μας και σίγουρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».

Για το αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά την ίωση που πέρασε:

«Είμαι καλύτερα. Την περασμένη εβδομάδα είχα μία ίωση δεν ένιωθα καλά, ωστόσο τώρα είμαι εντάξει. Το αν θα αγωνιστώ εξαρτάται από τον προπονητή. Αν μου ζητηθεί να αγωνιστώ είμαι πανέτοιμος να τα δώσω όλα».

Για το πώς έχουν πάει τα πράγματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν:

«Εχουν συμβεί πολλά τους τελευταίους μήνες σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Ξεκίνησα πολύ καλά, όμως μετά τραυματίστηκα και έμεινα εκτός για δύο μήνες. Πλέον, νιώθω 100% καλά. Αν ο προπονητής με βάλει να παίξω είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα και σίγουρα θα προσπαθήσω μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθώ και να τα πάω ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας

Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου τα δίνουν όλα για να πάρουν τον επιθετικό από τις Κομόρες και φέρονται να έχουν στείλει άνθρωπο τους στη χώρα μας για συζητήσεις. Ποια τα δεδομένα για την υπόθεση.

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία που έκανε στη πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τι φοβάται ο 57χρονος προπονητής από το ματς με τον ΠΑΣ.

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)

Δείτε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάκης Λεμονής για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.- Εκτός οι Σεμπά, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ανδρούτσος, Νικολάου.