Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 14:23

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για τη φετινή χρονιά, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να βρίσκεται σε τροχιά του 8ου συνεχόμενου και 45ου τίτλου στην ιστορία του.

Ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα και έτσι θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη ένα τρίποντο τη φετινή σεζόν. Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σεμπά, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ανδρούτσος και Νικολάου.

Αναλυτικά την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Προτό, Αγκελόπουλος, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ενγκελς, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Μπεν

Διαβάστε επίσης

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media κάλεσε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν το παρών στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ το μεσημέρι της Κυριακής (17/12).

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάρει άλλον τερματοφύλακα για δεύτερο πίσω από τον Προτό και θα αφήσει τον Γιαννιώτη στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος