Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 13:34

Ο Ολυμπιακός αύριο το μεσημέρι θα δώσει τον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα για τη φετινή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00 για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με ανάρτησή του στα social media κάλεσε όλο τον κόσμο του Θρύλου να βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεσημέρι της Κυριακής (17 Δεκεμβρίου), στηρίζοντας για ακόμη μία φορά την αγαπημένη του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν περνάνε και οι ώρες... Αύριο το μεσημέρι ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα!»

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)

Η αποστολή του Θρύλου ενόψει ΠΑΣ (pic)

Δείτε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάκης Λεμονής για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.- Εκτός οι Σεμπά, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Ανδρούτσος, Νικολάου.

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάρει άλλον τερματοφύλακα για δεύτερο πίσω από τον Προτό και θα αφήσει τον Γιαννιώτη στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Ξεκούραση μετά τον Πλατανιά…

Ξεκούραση μετά τον Πλατανιά…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ακόμα δύο αγώνες για το 2017, με ΠΑΣ Γιάννινα (17/12) και Πλατανιά (20/12) και στη συνέχεια θα έχουν άδεια Χριστουγέννων.