Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξεκούραση μετά τον Πλατανιά…

Ξεκούραση μετά τον Πλατανιά…
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 11:42

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα δύο αναμετρήσεις μέσα στο 2017 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο 17 Δεκεμβρίου και με τον Πλατανιά την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου για το κύπελλο Ελλάδος.

Μετά από αυτό τον αγώνα οι παίκτες του Θρύλου αναμένεται να πάρουν την άδειά τους για τα Χριστούγεννα, έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα πολλά και συνεχόμενα ματς μέσα στη φετινή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα απολαύσουν τις γιορτινές ημέρες από 21-26 Δεκεμβρίου, ενώ ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παραχωρήσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό και την Πρωτοχρονιά, με τους Πειραιώτες να έχουν ξανά αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 7 Ιανουαρίου με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάρει άλλον τερματοφύλακα για δεύτερο πίσω από τον Προτό και θα αφήσει τον Γιαννιώτη στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media κάλεσε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν το παρών στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ το μεσημέρι της Κυριακής (17/12).

Ολοι στον Ναό με ΠΑΣ

Ολοι στον Ναό με ΠΑΣ

Οι ΓΑΥΡΟΙ στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για το 2017, την Κυριακή 17/12 (15:00) θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη δίψα τους για το 8ο συνεχόμενο και 45ο πρωτάθλημα.

Κολόνα ο Οτζίτζα!

Κολόνα ο Οτζίτζα!

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι προθέσεις του Ολυμπιακού για τον Βέλγο άσο. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος