Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κινεζικές ματιές για Σεμπά

Κινεζικές ματιές για Σεμπά
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 11:44

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σεμπά έφτασε κοντά στο να κάνει το μακρινό ταξίδι για την Κίνα, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Η κινέζικη ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό φέρεται να είχε κάνει μια πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ που δεν ικανοποιούσε τον Ολυμπιακό κι έτσι ο παίκτης παρέμεινε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, όμως, δεν αποκλείεται να προκύψει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κινεζικό ενδιαφέρον για τον 25χρονο παίκτη…

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός σε αυτήν την περίπτωση; Όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ίσως είναι καλύτερη από την καλοκαιρινή. Κι αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός αν μη τι άλλο θα την συζητήσει και δεν το αποκλείουμε να τον πουλήσει τον Βραζιλιάνο. Κοινό μυστικό είναι, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται για αλλαγές στις θέσεις των εξτρέμ. Και για να πάρει καινούργιους, θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις οι παλιοί. Ήδη, βέβαια, έχει γίνει γνωστό ότι δεν υπολογίζεται ο Καρσελά, οπότε μια θέση λογικά θα αδειάσει από τον Μαροκινό, αλλά ίσως να μην είναι η μόνη…

Να σημειώσουμε τέλος ότι μετά τον Βίτορ Περέιρα πρόσφατα ανέλαβε κινέζικη ομάδα και ο Πάουλο Μπέντο. Δυο προπονητές δηλαδή που γνωρίζουν πολύ καλά τον Σεμπά και δεν το αποκλείουμε κάποιος εξ αυτών να τον θέλει στην ομάδα του.

Ο Περέιρα είναι στην τεχνική ηγεσία της Σαγκάης SIPG, ενώ ο Μπέντο ανέλαβε πρόσφατα την Νταγκντάι Λιφάν.

Διαβάστε επίσης

«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Οφόε» (pic)

«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Οφόε» (pic)

Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» έχει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της θέμα για τον Βέλγο, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έβερτον έχει ρίξει νερό στο κρασί της και συζητάει ακόμα και τον δανεισμό του Βέλγου άσου. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες τον Γενάρη να φοράει τα ερυθρόλευκα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης

Προπονήθηκαν και οι δύο θέτοντας τους εαυτούς τους στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Αντίθετα ο Εμενίκε παραμένει στα… πιτς.