Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης

Έτοιμοι Μπεν και Κούτρης
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 08:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Τάκης Λεμονής. Ο κόουτς θέλησε να τους επιβραβεύσει για τη νίκη και την εμφάνιση τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά πλέον πέφτουν όλοι με τα μούτρα στη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 57χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στο Αγρίνιο λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Ο επιθετικός από τις Κομόρες ξεπέρασε το πρόβλημα του και είναι πλέον κανονικά στη διάθεση του.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο νεαρός μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά από τη πρώτη στιγμή είχε φανεί πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Και αυτός είναι κανονικά στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά στον Εμάνουελ Εμενίκε παραμένει στα… πιτς. Ο Νιγηριανός επιθετικός συνεχίζει να πονάει και πλέον φαίνεται ότι δύσκολα θα παίξει σε κάποιο από τα δύο ματς που απομένουν μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές.

Διαβάστε επίσης

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Αν ισχύει αυτό για Κέβιν…

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έβερτον έχει ρίξει νερό στο κρασί της και συζητάει ακόμα και τον δανεισμό του Βέλγου άσου. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες τον Γενάρη να φοράει τα ερυθρόλευκα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Κινεζικές ματιές για Σεμπά

Κινεζικές ματιές για Σεμπά

Το καλοκαίρι υπήρχε πρόταση από κινέζικη ομάδα για τον Βραζιλιάνο, αλλά ο Ολυμπιακός την απέρριψε. Η νέα πρόταση που ενδέχεται να προκύψει και η σημασία της παρουσίας Περέιρα και Μπέντο στο κινέζικο πρωτάθλημα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος…

«Ερυθρόλευκο» γεύμα

«Ερυθρόλευκο» γεύμα

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τετάρτης θα γευματίσουν, δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.