Όταν έχεις για καλύτερο σου παίκτη τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας δεν γίνεται να μην κερδίσεις…
Αυτό ακριβώς συνέβη στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» με τη βοήθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πήρε τη νίκη με 3-1.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιαννακόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του με το πόδι του, κάνοντας στο 12’ το 1-0 για την ΑΕΚ ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων.
Μάλιστα, το… γελοίο αυτό γκολ συνοδεύτηκε με τα γέλια του ίδιου, γεγονός που προκάλεσε την απορία όλων όσων… λίγων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τον αγώνα.
Απίθανα πράγματα, από τον πορτιέρο των Φαιάκων, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το πόδι του… για να βοηθήσει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Στο 38’ ο Κονέ έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ, με τον Αραούχο στο 56’ να «γράφει» το 3-0. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88’ ο Νούνες.
Η Κέρκυρα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παρουσίασε πολύ μέτριο πρόσωπο και έχοντας και στο τέρμα της τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε αντίθεση με το ματς με τον Ολυμπιακό, κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο χειρότερος της ομάδας του, έδωσε τη δυνατότητα στους «κιτρινόμαυρους» να φτάσουν στο τρίποντο.
Έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα του ο πορτιέρο της Κέρκυρας, η ΑΕΚ έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ο ίδιος αντέδρασε γελώντας! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!
Τι αποκαλύπτει ο Τούρκος μεγαλοατζέντης, Αχμέτ Μπουλούτ, για το Νιγηριανό και την γνώμη που έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τα πεπραγμένα του στην Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός για 25ή συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε στην Μάνδρα και βοήθησε τους πλημμυροπαθείς – Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας παραμένει δίπλα στους συνανθρώπους μας και προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του.