Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντοκουμέντα σοκ: Αυτά δεν τα είδε ο Βρακάς; (pics)

Ντοκουμέντα σοκ: Αυτά δεν τα είδε ο Βρακάς; (pics)
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 - 19:23

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν οι χουλιγκάνοι που σουλάτσαραν ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο την έπεσαν στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ενας από τους «ερυθρόλευκους» που δέχθηκαν επίθεση ήταν και ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσούα Μοντέστο! Οι χουλιγκάνοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και του επιτέθηκαν μπροστά στα μάτια του παρατηρητή του αγώνα, Κώστα Βρακά!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, ωστόσο, παρότι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βρίσκεται μπροστά στο περιστατικό, δεν έγραψε τίποτα στην έκθεσή του για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Μοντεστό! Αντίθετα, στην έκθεσή του έγραψε ότι ο Αθλητικός Διευθυντής του Θρύλου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του! Απίστευτα πράγματα για άλλη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Κώστα Βρακά, ο οποίος έκανε τα στραβά μάτια παρότι οι σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Μάλιστα, είχε το θράσος να γράψει στην εκθεσή του τον Μοντέστο, ενώ έχουν γίνει αίσχη! Στις φωτογραφίες θα τον δείτε να φοράει το μπεζ σακάκι!

Οι αθλητικοί Εισαγγελείς θα επιληφθούν του θέματος, καθώς δεν είναι δυνατόν ο Μοντέστο να δέχεται επίθεση από χουλιγκάνους και στο τέλος το μοναδικό όνομα που υπάρχει στην έκθεση του Βρακά να είναι το δικό του! Τους χουλιγκάνους που σουλάτσαραν δεν του είδε; Αν είναι ποτέ δυνατόν...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Της... εξυγίανσης το κάγκελο!

Της... εξυγίανσης το κάγκελο!

Με τρελό σπρώξιμο ο ΠΑΟΚ έριξε 4 γκολ στον ΠΑΟ και το ερώτημα που γεννάται είναι: Με τι θα επιστρέψουν οι παίκτες των «πράσινων» από τη Θεσσαλονίκη;

«Η “εξυγίανση” των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική»

«Η “εξυγίανση” των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα αίσχη που έγιναν στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την ΑΕΚ - «Ζήσαμε την "εξυγίανση" των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές», αναφέρουν μεταξύ άλλων.