Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Δεν μας σταματάει κανείς»

«Δεν μας σταματάει κανείς»
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 - 12:41

Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε μερικές ημέρες στην Κροατία για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 3-2, ενώ οι Κροάτες έχουν κερδίσει κι αυτοί τους Άγγλους, αλλά με 2-1 στο γήπεδό τους, την πρώτη αγωνιστική. Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όπως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε στη γείτονα χώρα ο Μασάντο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που τώρα παίζει στην Ντιναμό.

Ο Πορτογάλος λοιπόν που άφησε εποχή στον Ολυμπιακό με τα «καμώματα», αλλά και το χιούμορ του, αποκάλυψε πως αντάλλαξε μερικά μηνύματα με τον Τσόρι, σημειώνοντας πως ο Αργεντινός του είπε πως «αφού κερδίσαμε την Άρσεναλ, δεν μας σταματάει κανείς», για να απαντήσει ο Πορτογάλος, πως αφού η δική του ομάδα τα κατάφερε ενάντια στους Άγγλους, μπορεί να πάρει κάτι καλό από τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω βέβαια ήταν σε ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες, οι οποίοι υπήρξαν μαζί στον Ολυμπιακό και πλέον σε μερικές ημέρες θα κοντραριστούν ως αντίπαλοι στο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, δεν ξέχασε να βγάλει το καπέλο στον παικταρά του Θρύλου στη συνέντευξη που έδωσε, χαρακτηρίζοντας μεγάλο παίκτη τον Αργεντινό, που αν πάρει την μπάλα στα πόδια του, θα καταστρέψει τους Κροάτες.

Διαβάστε επίσης

Σημείο αναφοράς ο Βέργος

Σημείο αναφοράς ο Βέργος

Ο νεαρός στράικερ της Έλτσε, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα και οι Ισπανοί τον αποθεώνουν.

Ξεχωρίζει ο Φουστέρ

Ξεχωρίζει ο Φουστέρ

Ο Ισπανός μέσος του Θρύλου, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί στην περιοχή της Βαλένθια, ωστόσο αγωνίζονται σε ξένο πρωτάθλημα.

Πρώτος ο παικταράς!

Πρώτος ο παικταράς!

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στην κορυφή με τις ασίστ στη διοργάνωση του Champions League, αποδεικνύοντας πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Σούπερ Μιλιβόγεβιτς με Αλβανία!

Σούπερ Μιλιβόγεβιτς με Αλβανία!

Ο μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στο διπλό της Σερβίας κόντρα στην Αλβανία στο Ελμπασάνι. Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.