Ο Μανιάτης με Ρομπέρτο, Αμπιντάλ και... Μέσι (pic)
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 09:57
Στη Βαρκελώνη είναι αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Μανιάτης. Την Τετάρτη το βράδυ παρακολούθησε το ματς της Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού την Πέμπτη το πρωί να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα».
Εκεί συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ένας προπονητή που τον βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα του, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και τον Λιονέλ Μέσι και να ανεβάσει και τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.
Όμως, στην Βαρκελώνη μένουν και δύο ακόμα γνώριμοι του Έλληνα μέσου. Ο Ερίκ Αμπιντάλ που είναι αθλητικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα και ο Ρομπέρτο, τερματοφύλακας στην Εσπανιόλ. Ο Μανιάτης δεν έχασε την ευκαιρία να δει τους πρώην συμπαίκτες του στον Θρύλο και να δειπνήσει μαζί τους.
Ο Γιάννης Μανιάτης συναντήθηκε ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο και ευχαρίστησε για το γεγονός ότι τον βοήθησε σημαντικά στην καριέρα του, όπως τόνισε και σε ανάρτησή του.